"Березневе сонце Ліни Костенко"

2015-03-19

/Files/images/2015_rk/berezen/IMG_2001.jpg

В Капустинській бібліотеці-філії бібліотекарем Інтанкіною Світланою Василівною було проведено засідання круглого столу - "Березневе сонце Ліни Костенко".

/Files/images/2015_rk/berezen/IMG_1982.jpgЛіна Костенко - одна з тих, хто не втратив людської гідності в часи випробувань, і її шістнадцятирічне мовчання не виглядало, як слабкість чи компроміс з владою, бо свою позицію поетеса завжди виражала прямо і відкрито. Її принциповість і прямота настільки лякали й дратували представників влади, що вони з величезним задоволенням у будь - який спосіб примусили б її мовчати. Але Ліна Костенко користувалась такою великою популярністю і любов'ю читачів, що чиновники просто боялись її чіпати.

/Files/images/2015_rk/berezen/IMG_1995.jpgЛіна Василівна – Берегиня нашої духовності. Бажаємо їй міцного здоров’я, творчого натхнення. І нових мистецьких звершень. По завершенню Світлана Василівна подякувала всім учасникам свята за тепло, увагу і сердечність. Побажала ніколи не розлучатися з поезією Ліни Костенко, неповторною, мудрою і пристрастною.

Бібліотекар Капустинської б/ф

Інтанкіна Світлана Василівна

Кiлькiсть переглядiв: 385

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.