Золоте весілля

2016-02-27

/Files/images/2016_rk/lyutiy/DSCN2007.JPG

Наприкінці лютого в селі Мішківка, відбулась велика, радісна подія – золоте весілля поважних односельців. Ветерани праці Микола Іванович і Марія Григорівна Дзядуки відзначили ювілей: 50 років подружнього життя. Ювіляри – прості, задушевні, приємні люди, щирі і відверті душею. Вони через роки пронесли теплу, взаємну любов, яка не згасла і сьогодні. Працювали на виробництві, виховували дітей, вели господарство. Микола Іванович – майстер на всі руки , Марія Григорівна – гарна господиня, а ще вона чарівниця-рукодільниця. Її вишиті рушники, ікони вишиті бісером, неодноразово виставлялись на виставках в Мішківській бібліотеці та Будинку культури. Урочисте святкування золотого весілля відбулось в приміщенні Мішківської бібліотеки.

Депутат М-Погорілівської сільської Ради Каверза Тамара зустріла подружжя запашним караваєм. У всіх на очах були сльози, коли Валентина, донька ювілярів, прочитала вірш, в якому вона висловлювала щиру любов, повагу та подяку матері і батькові. Подружжя на святі отримали ювілейне свідоцтво, в якому вони підтверджують, що їх спільне життя дійсно складає 50 років, які вони прожили в злагоді, любові та повазі один до одного.

Свято вийшло надзвичайно цікавим та веселим: всі присутні з задоволенням співали українські народні пісні.

Організаторами золотого весілля були завідувач Мішківської бібліотеки Кротовська Людмила, депутат М-Погорілівської сільської ради Каверза Тамара. Активну участь в організації та проведенні свята прийняла Ланіна Алла, мешканка нашого села.

/Files/images/2016_rk/lyutiy/DSCN2028.JPG

/Files/images/2016_rk/lyutiy/DSCN2018.JPG

/Files/images/2016_rk/lyutiy/DSCN2012.JPG

/Files/images/2016_rk/lyutiy/DSCN2000.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.