Козацькому роду - нема переводу

2015-10-15

/Files/images/2015_rk/jovten/52.jpg

Середина жовтня. На дворі дивовижна осінь. 14 жовтня — особливий день, коли переплітаються релігійне та державне, народне та військове свята: День українського козацтва, Покрова Пресвятої Богородиці, річниця створення Української Повстанської Армії. До цих подій додалася ще одна: саме 14 жовтня 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 806/2014 «Про День захисника України».

Українське козацтво не зникло. І сьогодні існує безліч козацьких організацій, таборів, загонів. Чисельні представники нинішнього козацького руху стоять на захисті нашої землі у зоні АТО. Дійсно, оживає дух козацький! Нехай він допомагає нашим воякам у боротьбі за мир в Україні. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці захищає їх від ворожої навали!

Зеленогайська бібліотека звичайно долучилась до відзначення знаменних дат, увазі користувачів бібліотеки запропоновано огляд літератури під назвою "Козацький дух-дух вічної стихії", для читачів дитячої бібліотеки проведено віртуальну подорож по стежкам козацької слави, а на завершення заходу бажаючи прийняти участь у змаганнях довели , що Козацькому роду - нема переводу!

/Files/images/2015_rk/jovten/54.jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/53.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 445

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.