• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Закінчення навчального року “Університету третього віку”

Закінчення навчального року “Університету третього віку”

2015-06-11

/Files/images/polgonvska/20150611_104650.jpg

11 червня в Полігонівській бібліотеці відбулося закриття “Університету третього віку”. З закінченням навчального року слухачів привітали цьогорічні лектори: соціальний працівник Територіального центру соціального обслуговування Фоменко Тетяна та завідувач бібліотеки Єгорова-Гоманюк Катерина.

Цей навчальний рік проходив за темою “Валеологія”. Робота велась досить плідно і змістовно. Впродовж року було охоплено багато цікавих тем, серед яких: “Гігієна – основа здоров’я”, “Організм людини як єдина біологічна система”,”Фізична культура та здоров’я”, “Психологія здоров’я. Стрес і здоров’я. Психоматичне здоров’я”,”Вилікуй себе самостійно”, “Профілактика паління, алкоголізму і наркоманії”, “Харчування і здоров’я”, “Лікування суглобів”, “Лікування травами”, “Очищення організму”, “Материнська любов”, “Школа правильного харчування”, “Серцево-судинні захворювання”, “Основні задачі соціальної геронтології”, “Теоретичні погляди на пізній період життя людини”, “Проблеми старіння і довголіття”, “Вікові зміни органів і систем”, “Спосіб життя – основне питання медицини”, “Здоровий спосіб життя – основа довголіття”.

Студентам було вручено сертифікати про закінчення курсу навчання. Також були вислухані всі очікування та побажання студентів на наступний навчальний рік.

Кiлькiсть переглядiв: 430

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.