• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Квест-гра «Моє село – частинка України»

Квест-гра «Моє село – частинка України»

2015-06-02

/Files/images/2015_rk/cherven/6.jpg

Складовою загального виховного процесу підростаючого покоління є національно-патріотичне виховання, яке формується на прикладах любові до рідного краю, культурного, спортивного і фізичного розвитоку.

/Files/images/2015_rk/cherven/2.jpgСаме 2 червня Бармашівська сільська бібліотека започаткувала та провела в селі патріотичний квест під назвою “Моє село - частинка України”.

/Files/images/2015_rk/cherven/3.jpgПісля звичного жеребкування на місці створили дві команди “Жовті” та “Сині», яким необхідно було пройти певну дистанцію, виконати завдання й отримати за це частину мозаїки, щоб після закінчення гри скласти з неї мапу України. Упродовж визначеного маршруту учасники квесту - учнівська молодь Бармашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, виконувала різноманітні задачі спортивного, інтелектуального та командного характеру, шукала оптимальні рішення та підказки.

/Files/images/2015_rk/cherven/4.jpgУ кожної команди був власний маршрут, на якому нараховувалось 10 завдань та передбачались пошуки підказок у різних куточках Бармашового.

/Files/images/2015_rk/cherven/5.jpgКвестери розгадували кросворд “Як ти знаєш Бармашове?”, у конкурсі “Літературний базар” пригадали твори та головних героїв відомих авторів, показали свої знання з історії Великої Вітчизняної війни, відповіли на питання релігійної та природничої тематики, розгадували шифр, щоб потім знайти скриню з подарунками.

/Files/images/2015_rk/cherven/1.jpgМісця, у яких підказки були сховані, стосувалися безпосередньо історії, рідного села. В кожному пункті, а їх було чотири, учасники отримували наступну підказку й частину мозаїки. На останньому етапі команди об’єднались та із знайдених частин складали мапу України.

/Files/images/2015_rk/cherven/7.jpgПройшовши усі випробування, організатори оголосили переможців. Учасники квесту отримали солодощі та морозиво від партнера заходу – Бармашівської сільської ради. Посильну допомогу в організації свята надали директор Будинку культури Хоменюк В.та вчителі Бармашівської школи.

/Files/images/2015_rk/cherven/8.jpgА на завершення свята всі учасники квесту та діти з дитячого садка, які прийшли на це дійство встали в коло і заспівали пісню «Сонячний круг». На завершення квесту всіх чекала дискотека та мультики в Будинку культури.

/Files/images/2015_rk/cherven/9.jpgЦей захід засвідчив, що за молоддю - наше майбутнє, і потрібно пам’ятати, що життя буде таким, яким ми його робимо самі.

/Files/images/2015_rk/cherven/11.jpg

/Files/images/2015_rk/cherven/10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.