«З Україною у серці»

2015-03-05

/Files/images/2015_rk/berezen/DSC_1106.JPG

«З Україною у серці» - під такою назвою в Зеленогайській бібліотеці-філії пройшов тематичний вечір, в рамках звіту перед громадою. На заході були присутні депутат районної ради Гасимова Людмила Миколаївна, заступник директора з виховної частини Зеленогайської ЗОШ Прадко Ольга Миколаївна, голова ветеранської організації Бойчук Роман Миколайович, завідуюча центром УПСЗН Коним Марія Василівна, завідуюча ДНЗ "Сонечко" Кошмак Ольга Федорівна. Учасники заходу - учні Зеленогайської школи та сільський ансамбль "Калина" дарували присутнім пісні ті вірші, про українську мову, українську пісню, українські символи. Вірші читали учні школи, переможці конкурсу патріотичного читання «Краю мій, краю. Конкурс було започатковано в 2014 році сільською бібліотекою спільно з Зеленогайською школою. Захід проходив напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня, тож привітав жінок з наступаючим жіночим святом голова ветеранської організації Роман Бойчук та подарував їм свою пісню.

/Files/images/2015_rk/berezen/DSC_1075.JPGНа початку заходу бібліотекарем було запропоновано полотно для створення композиції на патріотичну тему і всі присутні були залучені до її створення. Наприкінці заходу композиція була завершена і в ній було висловлене прагнення всіх учасників заходу і всього нашого народу до миру, злагоди спокою на нашій українській землі.

/Files/images/2015_rk/berezen/DSC_1073.JPGГоловна ідея тематичного вечора полягала у формуванні духовних цінностей молодого покоління, виховання почуття патріотизму та національної свідомості, любові до свого народу, його історії, рідної землі, родини, відновлення та вшанування національної пам’яті.

/Files/images/2015_rk/berezen/DSC_1080.JPG

Оксана Гнедько,

бібліотекар Зеленогайської бібліотеки

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.