• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Стань же окрасою цілого світу, наша свята Україно!

Стань же окрасою цілого світу, наша свята Україно!

2014-08-24

/Files/images/2014_r/oktyabr/image3.jpg

З нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності 24 серпня о 20-00 в Українківській сільській раді пройшов захід : «Стань же окрасою цілого світу, наша свята Україно!»

Інформаційна частина свята пройшла у бібліотеці. Розважальна - біля будинку культури. Бібліотекар приготувала розгорнути книжкову вітрину , де були представлені різні віхи з історії України. В своїй розповіді зазначила, що нинішнє покоління історія випробовує на міцність духу, на терпіння, на зрілість. У нас загальний дім, де має назавжди поселитися радість, мир і спокій. Закінчила свою розповідь словами Великого кобзаря :

Свою Україну любіть,

Любіть її...

Во время люте,

В остатню тяжкую минуту

За неї Господа моліть.

Далі захід продовжився на майданчику, біля Будинком культури, ведучими були Тарандушка Євген та Чорна Анжеліка. Готував розважальну частину заходу завідуючий сільським клубом Сергій Тафтай.

На свято, люди приходили цілими родинами!/Files/images/2014_r/oktyabr/Родина Ніни Вознюк.jpg

Тож, не зважаючи на те, що у важкий час ми живемо. Багато горя і біди є довкола, ми мусимо сіяти добро в людських душах, бути милосердними. Хай світлими і чистими будуть наші помисли, а всі справи – добрими

Інформація та фотоматеріали КУ

"Централізована бібліотечна система"

Жовтневого району Миколаївської області

Кiлькiсть переглядiв: 404

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.