• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Ти мудрість всіх віків, хранителька добра"

"Ти мудрість всіх віків, хранителька добра"

2014-09-29

/Files/images/pervomayska/DSCN1209.JPG

29.09.2014 Первомайська бібліотека - філія та бібліотека Первомайської ЗОШ підготували та провели свято «Ти мудрість всіх віків , хранителька добра» до всеукраїнського дня біблітек.
Мета : популярізація бібліотек та книги, підняття престижу професії бібліотекаря, залучення нових читачів до бібліотеки, заохочення кращих читачів.
Бібліотека – древня і вічно юна оселя людського розуму. Все життя всесвіту зосереджено у цьому магічному кристалі, що називається бібліотекою. З книгою ми пов,язуємо своє життя, з нею ми працюємо і відпочиваємо.
В чудовий сонячний день, в святково прибраному приміщенні зібралися діти, дорослі читачі , шанувальники книги та друзі бібліотеки.
На свято до бібліотеки завітали голова Первомайської селищної ради Л.В.Лаврова, директор Первомайської ЗОШ 1 – 3 ст. О.В.Руденко, завідуюча дитячим садком «Золотий ключик» С.М.Асютченко, голова ветеранської організації Т.Д.Решетньова. Допомагали в оформленні музичних вітань М.М.Левківський.
Свої музичні вітання дарували Д.Нікітіна, І. Бучковський, О.Десятник, Г.Ковальчук.
Гості на свято завітали з подарунками Лаврова Л.В подарувала підписку на районну газету «Вісник Жовтневщини», Решетньова Т.Д. в минулому бібліотекар книжку «Как это было на самом деле».
Вели захід учениці 8-а класу та 8-б Логвіненко Д., Концуренко Ю., Жигалкіна А., Наконечна В., Кощеєва М., Ковальчук Г., Януш К.
Привітали всіх присутніх з Днем бібліотек одвічно сварливі баба Параска та баба Палажка (ролі яких чудово виконали Кощеєва М. та Ковальчук Г.)
Бібліотекарі підготували книжкову виставку «Бібліотека – територія єдності». Адже саме бібліотека це сьогодні центр громади, інформаційний центр та місце для дозвілля.

Кiлькiсть переглядiв: 394

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.