• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 25 травня відбулося урочисте відкриття грантового проекту Бармашівської бібліотеки-філії "Запали свою зірку",при підтримці ЦСП компанії РУСАЛ

25 травня відбулося урочисте відкриття грантового проекту Бармашівської бібліотеки-філії "Запали свою зірку",при підтримці ЦСП компанії РУСАЛ

2012-05-25

/Files/images/barmashovo/DSC03416.JPG

Бібліоскаути в Бармашівській бібліотеці-філії

В цьому році Бармашовская бібліотека в четвертий раз стала одним з переможців конкурсу соціальних проектів ЦСП компанії «РУСАЛ». Урочисте відкриття проекту переможця «Запали свою зірку» відбулося 25 травня. На святі були присутні почесні гості: голова Бармашівської сільської ради Россоха С.С., директор Бармашівської ЗОШ Брунарська Е.А., директор Жовтневої ЦБС депутат районної ради Остафійчук Т.Г., виконавчий директор ЦСП компанії «РУСАЛ» Далуда А.В. , жителі села Бармашове.

Проект «Запали свою Зірку» спрямований на створення волонтерського руху по скаутському принципом в такому напрямку як: дозвілева, інтелектуально-пізнавальна, екологічна та трудова діяльність, вирішуючи проблему відпочинку, оздоровлення та зайнятості дітей від 7 до 18 років. Після урочистого прийняття клятви, під барабанний дріб, в скаути були присвячені 46 дітей і підлітків села Бармашове. Лідери, пов'язали галстуки і віддали честь своїм молодшим членам патруля. Було сказано багато похвальних і вітальних слів, висловлена надія на успішне просування скаутингу в нашому регіоні, про велику відповідальність бути скаутом і про місію, яку вони несуть. У присутності всіх, голова сільської ради Розсоха С.С. запропонував вручити кожному учаснику іменне посвідчення скаута.

Кульмінацією свята стало проведення, в будівлі бібліотеки, довгоочікуваного КВЕСТУ на тему 200-річчя села Бармашове. Діти виконували завдання та відповідали на питання, пов'язані з історією села. Почесні гості вболівали кожен за свою команду, тому що вже на початку свята кожен з них отримав краватку певного кольору.
В рамках ігрового квесту були проведені вікторини «Знай свій край» і «Що я візьму з собою в похід ....». Різні спортивні завдання юні скаути виконували в тренажерному залі, діти проявили спритність, кмітливість і фізичну підготовку.Всього було проведено 9 захоплюючих квестових змагань для кожного патруля.Виконуючи завдання за завданням, юні скаути знайшли скарби бібліотеки і розділили солодкий скарб між патрулями.
Звичайно ж в цей урочистий і знаменний день перемогла дружба і взаємодопомога.

Скаутський загін Бармашівської бібліотеки складається з 6 патрулів, кожен патруль має свій колір футболки та краватки, свій прапор, речівку і пісню. В рамках проекту для походів були придбані десять 4-х місцевих наметів, рюкзаки, спальні килимки, компаси, казанки та туристичні столи.

/Files/images/barmashovo/DSC03274.JPG

/Files/images/barmashovo/DSC03250.JPG/Files/images/DSC03343.JPG/Files/images/barmashovo/DSC03354.JPG/Files/images/barmashovo/DSC03359.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 420

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.