«Півникова родина»

2017-06-01

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0753.JPG

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Гамірно, весело і багатолюдно сьогодні було в Каравелівській сільській бібліотеці.

Адже для своїх маленьких читачів бібліотекар Ольга Волянюк разом з бібліотеатром «Інгульські зорі» підготували виставу «Півникова родина». Яскраві костюми, талановиті актори зачарували маленькі серця казкою.

На святі були присутні почесні гості: помічник Народного депутата України Жолобецького О. М - Любимов С.К., директор Комунальної установи «Вітовська централізована бібліотечна система», депутат районної ради Т.Г.Остафійчук, які привітали дітей із чудовим сонячним святом, побажали здоров’я та здійснення мрій.

Вистава промайнула миттєво, залишившись у пам’яті відвідувачів бібліотеки яскравим, добрим дійством, де кожен присутній зміг насолодитися чарівним світом дитинства.

Завдячуючи Ользі Зінов’ївні Каравелівська бібліотека стала справжнім центром громади. Вона створила бібліотеатр «Інгульські зорі» ролі в якому залюбки виконують читачі бібліотеки.

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0738.JPG

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0736.JPG

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0730.JPG

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0729.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 421

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.