• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар на тему «Сучасна бібліотека: репертуар традиційних та інноваційних послуг для громади»

Семінар на тему «Сучасна бібліотека: репертуар традиційних та інноваційних послуг для громади»

2017-05-31

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0667.JPG

В останній день весни працівники Вітовської ЦБС провели виїзний семінар на тему «Сучасна бібліотека: репертуар традиційних та інноваційних послуг для громади» на базі Полігонівської бібліотеки - філії.

Привітала учасників районного семінару бібліотечних працівників в.о. старости с-ща Полігон та с.Водник Ольга Павлівна Серветник і зазначила: «Що ніякі гаджети не зможуть замінити книги».

З питанням «Пріоритетні напрямки бібліотечного обслуговування: нові реалії та перспективи» виступила директор КУ «Вітовська ЦБС» Остафійчук Т.Г. У своїй промові Тетяна Григорівна подякувала голові Шевченківської ОТГ Шакуновій Т.П. та депутатському корпусу за виділення другої частини фінансування на утримання бібліотек.

Завідуюча методвідділом Кубишкіна С.В. надала консультацію по темі «Репертуар традиційних та інноваційних послуг для громади в публічних бібліотеках».

Майстер – клас по проведенню «Літніх читань» для дітей представила методист Алєксєєва А.В.

Методичні рекомендації «Від медіаграмотності до медіакультури» надала Петренко Ю.О.- провідний методист.

Досвідом роботи про співпрацю бібліотеки – філії з творчою елітою Полігону, діяльністю літературного об’єднання «Горицвіт» поділилась господиня книгозбірні Єгорова – Гоманюк К.О. Про свою творчисть у об’єднані розповіли талановиті його учасники - Д.Жарський, А. Олейнікова, Н.Коваль, Л.Герун. Також була представлена виставка майстрині декоративно прикладного мистецтва Т.Заблоцької.

Завідуючи Українківською бібліотекою-філією Ревкова Т.І., Грейгівською бібліотекою-філією Бердник Л.С., Первомайською бібліотекою-філією Шевченко А.Б., М-Ларинською бібліотекою-філією Клопотенко Л.М. виступили з обміном досвідом перед колегами.

Всі бібліотекарі залишилися в захваті від сонячної, сучасної, комфортної Полігонівської бібліотеки. Вона є справжнім центром громади. Колеги дякували бібліотекарю Єгоровій – Гоманюк К.О. за теплий прийом.

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0613.JPG

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0617.JPG

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0626.JPG

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0627.JPG

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0668.JPG

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0669.JPG

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0670.JPG

/Files/images/2017_rk/traven/DSCN0676.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 460

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.