• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ‪#‎EULIB «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся»

‪#‎EULIB «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся»

2016-07-05

/Files/images/2016_rk/lipen/SDC10659.JPG

Бібліотеки Комунальної установи «Централізована бібліотечна система» Вітовського району Миколаївської області звітували про діяльність Пунктів Європейської Інтеграції, згідно проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся» за другийквартал 2016 року. Найцікавішими були заходи, які провели бібліотеки, де діють Інтернет – центри:

Весело та цікаво пройшла Просвітницька акція до Дня Європи в Україні «Все про Європу» 25.05.2016 року в сільській бібліотеці з учнями Новомиколаївської ЗОШ, яку організувала та провела завідувач бібліотеки Стройко Тетяна.. Під час заходу діти зробили віртуальну подорож по Європі, прийняли участь у конкурсі «Презентація країн ЄС», для цього вони скористалися літературою та Інтернетом, презентуючиФранцію, Німеччину, Італію.

Учасники заходу переконалися, що Європа багатолика, єдина, близька, велика. В кінці акції всіх учасників пригостили солодощами.

Мішківська бібліотека – філія провела для різних категорій користувачів

День інформації - «День Європи в Україні -2016», «RE – ФОРМУЮСЬ Європейцем!» ;

Бармашівська бібліотека – філія підготувала інформаційне повідомлення про історію святкування Дня Європи в Україні

Читачі та відвідувачі Пункту Європейської Інтеграції Центральної районної бібліотеки мали змогу до Дня Європи в Україні переглянути відео - перегляди документальних фільмів: «ДНР або Химерна країна саморобки», «Україна. Маски Революції», «Фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA», «Кінематографічна ревізія Донбасу» на DOCU days UA», «Фестиваль документального кіно про права людини».

Також до уваги відвідувачів Пункту Європейської Інтеграції були надані нові інформаційні матеріали, представлені для користувачів координатором проекту провідним методистом Юліаною Петренко та директором КУ «ЦБС» Тетяною Остафійчук, які відвідали семінар 30 - 31 травня 2016 року м. Київ в Головновому тренінговому центрі для бібліотекарів УБА Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації у бібліотеках»;

Презентацію –«Держави карлики та їх специфіка» представила Прибузька б/ф, урок культури - «Формування європейських цінностей через діяльність євроклубів » - Зеленогайська б/ф

Особливо ретельно підготувалася до цього свята Галицинівська бібліотека – філія. Був проведений круглий стіл – «Європейська інтеграція. Етапи розвитку та сучасні тенденції в Європейському Союзі» , конкурси для юнацької категорії користувачів - «Жива бібліотека», «Ми громадяни. Ми європейці», «Формування громадянської позиції молоді», а для маленьких відвідувачів протягом тижня районна дитяча бібліотека демонструвала мультики – євромандри: «Вчимо Прапори країн Європи», «Столиці європейських країн», «Путівник Європою» та інші.

/Files/images/2016_rk/lipen/SDC10671.JPG

/Files/images/2016_rk/lipen/SDC10668.JPG/Files/images/2016_rk/lipen/SDC10670.JPG

/Files/images/2016_rk/lipen/SDC10288.JPG

/Files/images/2016_rk/lipen/SDC10287.JPG

/Files/images/2016_rk/lipen/SDC10285.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 502

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.